ТЕХНОЛОГІЯ ФОРМУВАННЯ ХУДОЖНЬО-ЕСТЕТИЧНОГО СМАКУ ДІТЕЙ МОЛОДШОГО ШКІЛЬНОГО ВІКУ ЗАСОБАМИ РЕГІОНАЛЬНОЇ КУЛЬТУРНО-ІСТОРИЧНОЇ СПАДЩИНИ
Вантажиться...
Дата
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник/консультант
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
У статті проведений аналіз нормативно-правових документів та психолого-педагогічної літератури, щодо проблеми естетичного виховання та необхідність вивчення регіональної культурно-історичної спадщини при формування художньо-естетичного смаку молодших школярів. Обґрунтовано теоретичні засади розробки технології формування художньо-естетичного смаку дітей молодшого шкільного віку засобами регіональної культурно-історичної спадщини.
Опис
Блудова Ю. О. Технологія формування художньо-естетичного смаку дітей молодшого шкільного віку засобами регіональної культурно-історичної спадщини / Ю. О. Блудова // Імідж сучасного педагога. – Полтава, 2017. – № 1 (170). – С. 45–48.
Ключові слова
технологія, естетичне виховання, художньо-естетичний смак, регіональна культурно-історична спадщина, technology, aesthetic education, artistic and aesthetic taste, the regional cultural and historical heritage, технология, эстетическое воспитание, художественно-эстетический вкус, региональная культурно-историческое наследие
