Книжкова полиця - Дрьомова, Ніна (My University, 2023)
Філологія – це наука, що об'єднує кілька гуманітарних дисциплін літературознавство, мовознавство. Вона займається вивченням мови, літератури та культури народу, вираженої через ці аспекти.
Keywords: філологія, філологічні дисципліни, мовознавство, літературознавство