ПСИХОЛОГО-ПЕДАГОГІЧНА ДІАГНОСТИКА ЯКОСТІ ОСВІТИ У ПЕДАГОГІЧНОМУЗАКЛАДІ ВИЩОЇ ОСВІТИ - Харківська, Алла (My University, 2019)
Сучасна освіта виступаючи одним із головних чинників соціально-економічного розвитку держави, є інвестицією у майбутнє країни, поряд із охороною здоров’я, юридичним захистом, пошуком інформації тощо. Це значно підвищує цінність професійних кадрів, а отже, визнання освіти та професійної підготовки високим надбанням суспільства
Харківська А. А. Психолого-педагогічна діагностика якості освіти у педагогічномузакладі вищої освіти / А. А. Харківська // Імплементація європейських стандартів в українські освітні дослідження : зб. матеріалів ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. Української асоціації дослідників освіти (21 червня 2019 р.)/ за ред. С. Щудло, О. Заболотної, Л. Загоруйко. – Київ ; Дрогобич : ТзОВ «Трек-ЛТД», 2019. – С. 176–179.
Keywords: соціально-економічний розвиток держави, охорона здоров’я