Сутність та основні категорії художньо-естетичного смаку - Блудова, Юлія (My University, 2015)
У статті розкритий вплив естетичного виховання та зокрема художньо- естетичного смаку на розвиток та формування особистості. Визначено, що художньо-естетичний смак – це здатність людини до оцінки творів, предметів, явищ, ситуацій відображення з позиції справжніх художньо-естетичного художньо-естетичних явищ. ідеалу, об’єктивне Описані суть та особливості основних категорій художньо-естетичного смаку: види смаків, форми смаків. модифікації смаків та рівні їх розвитку.
Блудова Ю. О. Сутність та основні категорії художньо-естетичного смаку / Ю. О. Блудова // Науковий вісник Миколаївського національного університету імені В.О. Сухомлинського. Педагогічні науки : зб. наук. праць / за ред. А. Л. Ситченка. – Миколаїв : МНУ імені В. О. Сухомлинського, 2015. – № 3 (50), вересень. – С. 28–34.
Keywords: художньо-естетичний смак, види смаків, форми смаків, модифікації смаків, рівні розвитку смаків