Діахронічна лінгвосинергетика - Бельмаз, Ярослава Миколаївна (My University, 2022)
Навчальний посібник являє собою лекційно-практичний курс, який розкриває новий підхід до дослідження історичного розвитку мови, зокрема англійської. У праці представлено теоретичний матеріал, питання для обговорення та практичні завдання з освітнього компонента «Діахронічна лінгвосинергетика». Посібник побудовано з урахуванням сучасних вимог до викладання теоретичних дисциплін у закладах вищої освіти. При підготовці навчального посібника було використано наукові та навчально-методичні надбання вітчизняних та зарубіжних дослідників. Навчальний посібник адресовано здобувачам вищої освіти та викладачам закладів вищої освіти, які цікавляться історичним розвитком англійської мови. The workis a lecture-practical course that reveals a new approach to the study of the historical development of a language, in particular English. The work presents theoretical material, questions for discussion and practical tasks from the educational component "Diachronic Linguo-Synergetics". The manual was built taking into account modern requirements for teaching theoretical disciplines in of higher education institutions . Scientific and educational-methodological assets of domestic and foreign researchers were used in the preparation of themanual. The manual is addressed to higher education students and teachers of higher education institutions who are interested in the historical development of the English language.
Діахронічна лінгвосинергетика : навч. посіб. для здобувачів вищої освіти спеціальності Середня освіта (Мова і література (англійська), освітній рівень «магістр» / уклад. : Я. М. Бельмаз; Комун. закл. «Харків. гуманіт.-пед. акад.» Харків. обл. ради. – Харків, 2022. – 120 с.
Keywords: Розвиток, англійська мова, лінгвосинергетика, система; Development, English language, linguo-synergetics, system