"Образотворче мистецтво з методикою навчання" як засіб формування фахових компетентностей майбутніх педагогів-організаторів культурно-дозвіллєвої діяльності - Агєєнко, Тетяна (My University, 2020)
Стаття присвячена актуальній проблемі формування фахових компетентностей майбутніх педагогів-організаторів культурно-дозвіллєвої діяльності. Проаналізовано зміст та завдання курсу «Образотворче мистецтво з методикою навчання». Досліджено процес формування здатності здобувачів освіти керуватися набутими художніми знаннями та вміннями у власній самостійній творчій діяльності та готовність використовувати отриманий досвід у педагогічній діяльності.
Агєєнко Т. А. "Образотворче мистецтво з методикою навчання" як засіб формування фахових компетентностей майбутніх педагогів-організаторів культурно-дозвіллєвої діяльності /Т. А. Агєєнко // Соціально-гуманітарний вісник: зб. наук. пр. –. Харків : СГ НТМ "Новий курс", 2020. – Вип. 31. – С. 24-26.
Keywords: образотворче мистецтво з методикою навчання, здобувачі освіти, художньо-естетичне виховання, художньо-педагогічні знання, фахові компетентності; fine arts with teaching methods, students, artistic and aesthetic education, artistic and pedagogical knowledge, professional competencies; изобразительное искусство с методикой обучения, студенты, художественно-эстетическое воспитание, художественно-педагогические знания, профессиональные компетентности