Підготовка майбутніх учителів початкових класів до реалізації принципу дитиноцентризму засобами технології майндмеппінгу - Настенко, Наталія (My University, 2022)
Кваліфікаційна робота складається з двох розділів. У першій частині, теоретичній, розглянуті теоретичні основи підготовки майбутніх учителів початкових класів до реалізації принципу дитиноцентризму засобами технології майндмеппінгу. У другій частині, дослідницькій, розкривається суть та зміст проведення експерименту, детально описуються практичні етапи реалізації педагогічних умов підготовки майбутніх учителів початкових класів до реалізації принципу дитиноцентризму засобами технології майндмеппінгу.
Настенко Н. О. Підготовка майбутніх учителів початкових класів до реалізації принципу дитиноцентризму засобами технології майндмеппінгу : кваліфікаційна робота на здобуття другого (магістерського) рівня вищої освіти зі спеціальності 013 Початкова освіта / Н. О. Настенко, наук. кер. Ю. О. Блудова. – Харків, 2022. – 95 с.
Keywords: дитиноцентризм, майндмеппінг, Нова українська школа, заклад вищої освіти, майбутній педагог, умови, реалізація.; child-centeredness, mind mapping, New Ukrainian school, institution of higher education, future teacher, conditions, implementation