Особливості підготовки майбутніх учителів початкових класів до формування навичок самоконтролю у молодших школярів . - Кузнецова, Оксана; Караваєва, М. В. (My University, 2020)
Вчити людину вчитися – досить складне завдання сучасної школи, яке значною мірою реалізується вчителем в системі сучасної освіти. Вчити ж людину вмінню контролювати себе протягом всього свідомого життя – завдання нині як ніколи актуальне.
Кузнецова О. В. Особливості підготовки майбутніх учителів початкових класів до формування навичок самоконтролю у молодших школярів / О.В. Кузнецова, М. В Караваєва. // Теорія і практика реалізації сучасних педагогічних методик та технологій в освіті : матеріали Всеукр. наук.-метод. конф. (Харків, 19-20 листопада 2020 р.). – Харків, 2020 – С. 119–122.
Keywords: самоконтроль, навички самоконтролю, молодші школярі, майбутні учителі початкових класів, процес навчання; self-control, self-control skills, junior schoolchildren, future primary school teachers, learning process; самоконтроль, навыки самоконтроля, младшие школьники, будущие учителя начальных классов, процесс обучения