Будинок мистецтва: феномен творчості Поліни Райко - Режевська , Н. М.; Калініченко, В'ячеслав (My University, 2024)
Досліджено творчість представниці українського наївного живопису Поліни Райко
Keywords: мистецтво; живопис; український наїв