Правові засади розробки державної цільової програми інноваційної діяльності у сфері обігу лікарських засобів - Васильєв, Станіслав (My University, 2021)
Наукове дослідження присвячено правовим засадам розробки державної цільової програми підтримки наукової діяльності зі створення інноваційних лікарських засобів. Запропоновано розробити і наповнити відповідним змістом державну програму підтримки інновацій у сфері обігу лікарських засобів
Васильєв С. В. Правові засади розробки державної цільової програми інноваційної діяльності у сфері обігу лікарських засобів / С. В. Васильєв // Проблеми юридичної науки очима молодих науковців : збірник наукових праць ХІV Всеукр. наук.-практ. онлайн конференції / НУБіП, (м. Київ, 11 березня 2021р.). – Київ, 2021. – С. 83–85
Keywords: лікарські засоби, інновації, цільова програма; medicinal product, innovations, target programs; лекарственные средства, инновации, целевая программа