Педагогічна діагностика сформованості виконавських навичок гри на фортепіано - Смородський, Віталій (My University, 2015)
Стаття розкриває особливості педагогічної діагностики виконавських навичок гри на фортепіано в учнів дитячих музичних шкіл. Проведення експериментальної роботи відбувалось шляхом залучення сукупності спеціально підібраних методів і засобів, що сприяли виявленню сформованості означених навичок.
Смородський В.І. Педагогічна діагностика сформованості виконавських навичок гри на фортепіано /В.І. Смородський //Науковий часопис Національного педагогічного ун-ту імені М.П.Драгоманова. Сер. № 14 : Теорія і методика мистецької освіти: зб. наук. праць. – Київ : НПУ імені М.П.Драгоманова, 2015. – Вип. 19 (24). – С. 139–143.
Keywords: педагогічна діагностика, виконавські навички, фортепіано, учні дитячих музичних шкіл; педагогическая диагностика, исполнительские навыки, фортепиано, ученики детских музыкальных школ; pedagogical diagnosis, performing skills, piano, children's music schools students