Рухливі ігри в процесі фізичного виховання дошкільників при взаємодії інструктора фізичного виховання і сім’ї - Пятницька, Дар’я; Бойченко, Артем (My University, 2018)
У тезах наданий матеріал щодо використання рухливих ігор в процесі фізичного виховання дошкільників при взаємодії інструктора фізичного виховання і сім’ї. Проведене дослідження показало ефективність побудови системи взаємодії інструктора з фізичного виховання і сім’ї в залученні дошкільнят до фізичної культури за допомогою навчання їх рухливим іграм та організації з ними занять із застосуванням рухливих ігор.
Пятницька Д. В. Рухливі ігри в процесі фізичного виховання дошкільників при взаємодії інструктора фізичного виховання і сім’ї / Д. В. Пятницька, А. В. Бойченко // Сучасний стан проблеми фізичної культури і спорту та здоров’я нації : матеріали VI Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Харків, 23 квітня 2018 року) / за заг. ред. О. М. Школи. – Харків; Маріуполь, 2018. – С. 73–75.
Keywords: Рухливі ігри, діти дошкільного віку, фізичне виховання, інструктор фізичного виховання; Moving games, preschoolers, physical education, physical education instructor; Подвижные игры, дети дошкольного возраста, физическое воспитание, инструктор физического воспитания