Дистанційна школа методичної майстерності як складова управління професійним розвитком майбутніх учителів - Упатова, Ірина (My University, 2025)
Дистанційна школа методичної майстерності є важливим компонентом системи управління професійним розвитком майбутніх учителів і потужним механізмом їх методичного зростання. Метою дослідження є визначення дидактичних особливостей дистанційного формату підвищення методичної майстерності майбутніх учителів; обґрунтування теоретичних засад, розробка та впровадження концептуальної моделі дистанційної школи методичної майстерності, спрямованої на підвищення професійної компетентності майбутніх учителів у контексті цифровізації освіти.
Keywords: дистанційна школа методичної майстерності; професійний розвиток майбутніх учителів; управління професійним розвитком майбутніх педагогів; управлінські компоненти; distance learning school of methodological skills; professional development of future teacher; management of professional development of future teachers; management components