Вплив інтернету та цифрових платформ на доступність та популяризацію класичної музики - Жилкіна, Олена Іванівна; Шатохіна, Галина Яківна (My University, 2023)
В статті розглядаються значне поширення використання комп’ютерних технологій у музичній практиці за останні двадцять років в Україні. Як цифрові технології змінили можливості створення музики, розширивши звуковий спектр та вдихнувши нове життя у творчі процеси.
Жилкіна О. І. Вплив інтернету та цифрових платформ на доступність та популяризацію класичної музики / О. І. Жилкіна, Г. Я. Шатохіна // Modern problems of science, education and society : VII Міжнародна наук.-практ. конф. м. Київ, 11-13 вересня 2023 р. – С. 274-277
Keywords: віртуальні інструменти, семплювання, цифрові платформи; virtual instruments, sampling, digital platforms