Виконавська підготовка студентів на заняттях по фортепіано - Заря, Лариса; Костенко, Т. (My University, 2021)
У тезах розглянуті етапи та форми роботи викладача фортепіано. Навчання та вдосконалення виконавської підготовки здобувачів освіти поділені на: інформативно-аналітичний етап, фахово-орієнтований, творчо самостійний, Визначені певні методи роботи викладача фортепіано зі здобувачами освіти.
Заря Л. О. Виконавська підготовка студентів на заняттях по фортепіано / Л. О. Заря, Т. С. Костенко // Theoretical approaches of Fundamental Sciences. Theory, Practice and prospects : Abstracts of XI International Scientific and Practical Conference (Geneva, Switzerland, apr 26 – 28, 2021). – Geneva, 2021. – С. 139–142
Keywords: методи, етапи навчання, робота на заняттях з фортепіано; methods, stages of learning, work on piano lessons; методы, этапы обучения, работа на занятиях фортеиіано