Принципові положення тренувань у оздоровчому силовому фітнесі - Шестерова, Людмила; Синиця, Тетяна (My University, 2023)
В тезах розглянуто основні положення організації тренувань в силовому фітнесі в сучасних умовах.
Шестерова Л. Є. Принципові положення тренувань у оздоровчому силовому фітнесі / Л. Є. Шестерова, Т. О. Синиця // Фізична культура, спорт і здоров’я: стан, проблеми та перспективи : зб. тез ХХІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. ( Харків,6 грудня 2023 р. ). – Харків : ХДАФК, 2023. – С. 202-203
Keywords: силовий фітнес, принципи, фізичні вправи; strength fitness, principles, physical exercises