Аналіз взаємозв’язку спілкування з рівнем тривожності у підлітковому віці. - Бужинська, Світлана; Степура, Ю. О. (My University, 2020)
У вирішенні складних і багатогранних завдань виховання особистості значна роль належить вивченню вміння особистості спілкуватися, яка в залежності від її психологічних особливостей може стимулювати, а може пригнічувати активність особистості, сприяти її моральному зростанню або гальмувати його. Саме тому, на наш погляд, проблема психологічних особливостей спілкування у підлітків набуває особливої актуальності у зв'язку з виявленням умов ефективного управління взаємодією підлітка з однолітками, батьками, педагогами, яке передбачає знання про психологічний стан.
Бужинська С. М. Аналіз взаємозв’язку спілкування з рівнем тривожності у підлітковому віці / С. М. Бужинська. Ю. О. Степура // Міжгалузеві диспути: динаміка та розвиток сучасних наукових досліджень : матеріали Міжнар. наук. конф. (Україна, м. Вінниця, 10 липня 2020 р.). – Вінниця : МЦНД, 2020. – Т.2. – С. 30–32.
Keywords: спілкування, тривожність, підлітковий вік, дослідження тривожності та спілкування; communication, anxiety, adolescence, anxiety and communication research; общение, тревожность, подростковый возраст, исследования тревожности и общения