Спортивні ігри як засіб підвищення координаційних здібностей школярів середніх класів - Дехтярьова, Олена Олександрівна; Калашник, Д. С. (My University, 2023)
Підтримання здоров‘я та створення умов для гармонійного розвитку особистості в загальноосвітніх закладах – це актуальна соціально-педагогічна проблема, вирішення якої має велику практичну цінність. У зв‘язку з цим перед фізичним вихованням постають нові завдання, які визначаються перебудовою усієї системи, спрямованої на навчання, розвиток та виховання учнів, мають за мету максимально сприяти розвитку особистості через оволодіння спеціальним змістом фізкультурної освіти як частини загальної культури людини та забезпечити високий рівень психічного і фізичного здоров‘я індивіда.
Дехтярьова О. О. Спортивні ігри як засіб підвищення координаційних здібностей школярів / О. О. Дехтярьова, Д. С. Калашник // Соціокультурні та психолого-педагогічні аспекти організації освітньо-розвиткового простору в сучасному закладі освіти : Міжнар. наук.-прак. онлайн-конф. ( Харків, 23 травня 2023 р.). – С 118-121
Keywords: рухові навички, виховання учнів, спортивні ігри