«Методичні рекомендації з підготовки та оформлення курсових робіт для здобувачів освіти спеціальності A6 «Спеціальна освіта» - Ільченко, Оксана; Тарасова, Віталія; Пєхарєва, Альона; Потамошнєва, Олена (My University, 2025)
Практичний посібник містить інформацію, необхідну студенту для успішного виконання курсових робіт. Посібник розроблено відповідно до вимог освітньо-професійної програми підготовки фахівців освітньокваліфікаційного рівня «бакалавр» за галуззю А Освіта зі спеціальності А6 Спеціальна освіта). У посібнику розглядаються мета, завдання виконання курсової роботи, вимоги до її структури та змісту, рекомендації щодо складання списку використаних джерел, а також правила щодо оформлення роботи відповідно до державних вимог. Розглядаються питання вибору теми курсової роботи, роботи з науковим керівником, вимоги до структури, оформлення та обсягу курсової роботи. Даються практичні рекомендації щодо захисту курсової роботи.
Keywords: освітній процес; інклюзивна освіта; курсова робота; наукова робота; дослідження