Засоби захисту інформації в інформаційних системах - Клєба, Анна; Щербак, Ірина (My University, 2024)
У роботі розглядаються напрями захисту інформації в інформаційних системах та визначені методи захисту
Клєба А. І. Засоби захисту інформації в інформаційних системах / А. І. Клєба, І. В. Щербак // Інновації та перспективи шляхи розвитку інформаційних технологій (ІПШРІТ-2024) : збірник тез доповідей ІІІ Міжнар. наук.-практич. конфер. (м. Черкаси, 22 лист. 2024 р.) / упоряд. : Т. О. Прокопенко, О. І. Підкуйко ; Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси : ЧДТУ, 2024. – С. 100–101.
Keywords: інформація, захист інформації, інформаційні системи; information, information protection, information systems.