Застосування хмарного сервісу GeoGebra для розвитку математичного мислення здобувачів повної загальної середньої, фахової передвищої та вищої освіти - Дригач, Тетяна; Заїка, Олена (My University, 2020)
Завдяки використанню хмарного сервісу GeoGebra здобувачі загальної середньої, фахової передвищої та вищої освіти мають можливість об’єднати алгебраїчне та геометричне представлення об’єкту, бачити його властивості у динаміці, розвивати математичне мислення та математичний світогляд.
Дригач Т .Г. Застосування хмарного сервісу GeoGebra для розвитку математичного мислення здобувачів повної загальної середньої, фахової передвищої та вищої освіти / Т. Г. Дригач, О. С. Заїка // Інновації науки ХХІ : збірник наукових матеріалів LІV Мiжнар. науково-практичної інтернет - конференції (м. Київ, 2 листопада 2020 р.). – Київ, 2020. – С. 144–149.
Keywords: математичне мислення, здобувачі освіти, хмарні сервіси