Наукові основи управління інноваційним розвитком у системі педагогічної освіти. Частина 3 - Пономарьова, Галина; Харківська, Алла; Петриченко, Лариса; Малихіна, Валентина (My University, 2013)
У навчальному посібнику викладені основи управління інноваційною діяльністю в загальноосвітніх та вищих навчальних закладах. Розглянуто cтан упpaвлiння якicтю ocвiти у вищиx пeдaгoгiчниx нaвчaльниx зaклaдax. Приділено увагу моделюванню системи управління інноваційним розвитком педагогічного ВНЗ ІІІ–ІV рівня акредитації. Розглянуто принципи експериментального дослідження результативності моделі організаційно-методичного забезпечення управління інноваційною діяльністю в навчальних закладах. Навчальний посібник є складовою розроблених науково-методичних матеріалів: робочих програм, курсу лекцій з дисциплін «Управління навчально-виховним процесом», «Управління інноваційним розвитком педагогічного вищого навчального закладу», «Менеджмент освіти». Для студентів (магістрантів) вищих навчальних закладів, які навчаються за педагогічними спеціальностями. Матеріали, вміщені у навчальному посібнику стануть у нагоді аспірантам, викладачам у вдосконаленні змісту і стилю роботи, усім зацікавленим глибше пізнати особливості функціонування і перспективи сучасної освіти.
Наукові основи управління інноваційним розвитком у системі педагогічної освіти: навч. посіб. / Г. Ф. Пономарьова, А. А. Харківська, Л. О. Петриченко, В. М. Малихіна; за заг. ред. Г. Ф. Пономарьової; Комунальний заклад «Харківська гуманітарно-педагогічна академія» Харківської обласної ради - Ч. 3. – Харків , 2013. – 345 с.
Keywords: інноваційна діяльність, навчальні заклади, якість освіти, педагогічні внз; innovative activity, educational institutions, quality of education, pedagogical universities; инновационная деятельность, учебные заведения, качество образования, педагогические вузы