Використання комунікативних властивостей музики в спілкуванні з дітьми під час карантину - Шуплецова, Людмила (My University, 2020)
Стаття присвячена проблемам спілкування з дітьми під час карантину. Проаналізований вплив музичних творів на психоемоційний стан людини. А також наведені приклади дитячих музичних ігор і розваг, які рекомендовано використовувати під час карантину для емоційного комфорту дітей.
Шуплецова Л. Ю. Використання комунікативних властивостей музики в спілкуванні з дітьми під час карантину / Л. Ю. Шуплецова // Збірник наукових праць. – Харків : Наука та знання, 2020. – № 32-33 : Соціально-гуманітарний вісник С. 143–145.
Keywords: музика, комунікативні властивості, музика для дітей, класика; music, communicative properties, music for children, classic; музыка, коммуникативные свойства, музыка для детей, классика