СОЦІАЛЬНЕ САМОПОЧУТТЯ ЯК СКЛАДОВА СОЦІАЛІЗАЦІЇ СТУДЕНТСЬКОЇ МОЛОДІ - Репко, Інна; Одарченко, Вероніка; Ільченко, Оксана (My University, 2018)
Зміст наукового дослідження розкриває значення поняття «соціалізація». У ході роботи детально проаналізовано літературні джерела з різних наук даного аспекту. У статті висвітлено специфіку та типові проблеми соціальної адаптації студентів на етапі навчання у ЗВО. Визначено емоційну складову процесу соціальної адаптації – соціальне самопочуття студентської молоді.
Фахове видання. Index CopernicusРепко І. П. Соціальне самопочуття як складова соціалізації студентської молоді / Р. І. Репко, О. В. Одарченко, О. В. Ільченко // Науковий вісник Мукачівського державного університету. Сер. : Педагогіка та психологія : зб. наук. пр. – Мукачево : МДУ, 2018. – Вип. 1 (7). – С. 148–151.
Keywords: студент, соціалізація, адаптація, самопочуття, особистість; student, socialization, adaptation, social self-awareness, personality; студент, социализация, адаптация, самочувствие, личность