Методологія та методи науково-педагогічних досліджень - Толмачова, Ірина; Єрьоменко, Ольга (My University, 2025)
Посібник рекомендований для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня, спеціальність 013 «Початкова освіта», денної та заочної форми навчання. Посібник доцільно використовувати при вивченні теоретичних основ курсу «Методологія та методи науково-педагогічних досліджень», а також при підготовці до семінарських та практичних занять, в ході організації самостійної роботи, контроля та оцінювання здобутих компетентностей здобувачів вищої освіти з освітнього компонента. Укладачі рекомендують навчальний посібник викладачам закладів вищої освіти педагогічного профілю, магістрантам та всім, хто цікавиться питаннями організації та проведення науково-педагогічних досліджень
Методологія та методи науково-педагогічних досліджень : навч. посіб. для здобув. вищ. освіти другого (магістерського) рівня спеціальність 013 «Початкова освіта»/ уклад.: І. Толмачова, О. Єрьоменко ; Комунальний заклад «Харківська гуманітарно-педагогічна академія» Харківської обласної ради. – Харків, 2025. – 191 с.
Keywords: заклад вищої освіти, навчальний посібник, магістерський рівень, науково-педагогічне дослідження; higher education institution, textbook, master's level, scientific and pedagogical research