Розвідки в Зміївському та Печенізькому районах - Квітковський, Віктор; Свистун, Геннадій (My University, 2017)
Наводяться основні підсумки результатів польових археологічних досліджень, проведених в 2017 р. на території Зміївського та Печенізького районів Харківської області.
Квітковский В., Розвідки в Зміївському та Печенізькому районах / В. І. Квітковський, Г. Є. Свистун // Археологічні дослідження в Україні 2017. – Київ, 2019. – С. 247–250.
Keywords: городище Коропове Південне, Кицівський археологічний комплекс, Велике переселення народів, ординський час, салтівська культурно-історична спільність; Koropove Pivdenne hillfort, Kytsiv archaeological complex, Great migration of peoples, Horde times, Saltiv cultural and historical community