Екологічні аспекти альтернативних джерел енергії - Пальчик, Оксана; Портянко, Г. (My University, 2019)
В статті розглянуті деякі аспекти галузей нетрадиційної енергетики, які використовуються в Україні: вітроенергетика, фото- і геліоенергетика, біоенергетика, геотермальна енергетика, а також їх вплив на довкілля
Пальчик О. О. Екологічні аспекти альтернативних джерел енергії / О. О. Пальчик, Г. С. Портянко // Science, research, development. – 2019. – № 23. – С. 20–22.
Keywords: альтернативна енергетика, вітроенергетика, фотоенергетика, геліоенергетика, біоенергетика, геотермальна енергетика; alternative energy, wind energy, photovoltaics, solar power, bioenergy, geothermal energy; альтернативная энергетика, ветроэнергетика, фотоэнергетика, гелиоэнергетика, биоэнергетика, геотермальная энергетика