Організаційні аспекти педагогічної практики «Показові, пробні заняття та інші види діяльності з дітьми дошкільного віку» - Роганова, Марина; Чаговець, Алла; Ярославцева, Мілена; Сирова, Юлія; Єфименко, Людмила; Притуляк, Людмила; Пєхарєва, Світлана; Апрєлєва, Ірина; Бакуменко, Тетяна; Воронцова, Тамара; Колосова, Світлана; Яковенко, Віта; et al. (My University, 2020)
У навчально-методичному посібнику висвітлено основні аспекти організації педагогічної практики «Показові, пробні заняття та інші види діяльності з дітьми дошкільного віку». У роботі охарактеризовано особливості та загальні положення педагогічної практики. Запропоновано рекомендації щодо підготовки та проведення студентами різних видів діяльності в ЗДО. Матеріали спрямовані на вирішення завдань удосконалення професійної підготовки майбутніх фахівців за напрямом підготовки «Дошкільна освіта». Рекомендовані матеріали можуть бути використані студентами та викладачами закладів вищої освіти педагогічного профілю.
Організаційні аспекти педагогічної практики «Показові, пробні заняття та інші види діяльності з дітьми дошкільного віку» : навч.-метод. посібн. / М. В. Роганова, А. І. Чаговець, М. І. Ярославцева, Ю. В. Сирова, Л. М. Єфименко Л. М. Притуляк, С. В. Пєхарєва, І. В. Апрєлєва, Т. К. Бакуменко, Т. М. Воронцова, С. В. Колосова, В. В.Яковенко, В. В. Яценко, М. С. Пивоваренко, А. О. Клебанівська, І. В. Фролова, Т. І. Оніщук ; за заг. ред. М. В. Роганової ; Комун. закл. «Харків. гуманітар.-пед. акад.» Харків. облради. – Харків, 2020. – 195 с.
Keywords: дошкільна освіта, педагогічна практика, заклад дошкільної освіти, діти дошкільного віку, форми роботи, методичні рекомендації; preschool education, pedagogical practice, preschool education institution, preschool children, forms of work, methodical recommendations; ошкольное образование, педагогическая практика, учреждение дошкольного образования, дети дошкольного возраста, формы работы, методические рекомендации