Дослідження проблеми статевої освіти молоді України - Стрюкова, С.; Дехтярьова, Олена (My University, 2021)
У статті розглядаються педагогічні аспекти, особливості змісту і впровадження статевого виховання молоді в Україні. Досліджуються проблеми, які виникають при впровадженні статевого виховання у школах та інших закладах освіти України, та шляхи їх вирішення
Стрюкова С. Є. Дослідження проблеми статевої освіти молоді України / С. Є. Стрюкова, О. О. Дехтярьова // Innovation in science and technology : збірник наукових матеріалів ХIV Міжнарод. інтернет —конференції (США, Бостон, 25-26 січня 2021 р.). – Бостон, 2021. – С. 151–154.
Keywords: статеве виховання, моральні цінності, компетентності, статева культура, відносини