Розвиток візуальної культури студентів за допомогою інформаційних технологій - Калініна, Ольга (My University, 2019)
У тезах обгрунтовано актуальність виховання та розвитку візуальної культури у студентів, враховуючи сучасні освітні вимоги. Візуальна культура є органічною частиною нашого життя. Сучасна людина спілкується з оточуючим світом в великій мірі за допомогою комп’ютерних технологій. Цей процес потребує наявності певних знань та умінь, та навіть писемні тексти все частіше уступають місце текстам. Розглянуто основні засоби за допомогою яких відбувається виховання візуальної культури. Проаналізовано праці вчених стосовно питання розвитку візуальної культури студентів.
Калініна О. С. Розвиток візуальної культури студентів за допомогою інформаційних технологій / О. С. Калініна // Scientific Research in XXI Century : рroceedings of the 1st International Scientific and Practical Conference,16-18 December, 2019 (Ottawa, Canada). – С. 147–150.
Keywords: актуальність виховання, візуальна культура , освітні вимоги; actuality of education, visual culture, educational requirements; актуальность воспитания, визуальная культура, образовательные требования