Аналіз внутрішнього середовища ВНЗ - Харківська, Алла (My University, 2015)
У роботі здійснено ґрунтовний аналіз внутрішнього середовища ВНЗ. З’ясовано основні особливості й переваги проведення діагностики внутрішнього середовища ВНЗ, що дозволить зокрема дізнатись інформацію щодо ефективності прийняття управлінських рішень щодо оптимізації діяльності у ЗВО тощо. Визначено ключове поняття «управлінське обстеження», за допомогою якого відбувається діагностика проблем внутрішнього середовища ВНЗ
Харківська А. А. Аналіз внутрішнього середовища ВНЗ / А. А. Харківська // Актуальні проблеми наукового й освітнього простору в умовах поглиблення євроінтеграційних процесів : зб. наук доп. Міжнародної наук.-практ. конф., Мукачево, 14-15 травня 2015 р. – Мукачево : Карпатська вежа. 2015. – Т. 1. – С. 257–258.
Keywords: ВНЗ, внутрішнє середовище ВНЗ, управління, управлінське обстеження, модернізація, інноваційні складові; university, internal environment of university, management, administrative survey, modernization, innovative components; вуз, внутреннюю среду вуза, управления, управленческое обследование, модернизация, инновационные составляющие