Електронний навчально-методичний комплекс як засіб підвищення якості фахової передвищої освіти - Полякова, Ірина; Борзик, Олена; Купіна , Оксана (My University, 2025)
Метою дослідження є обґрунтування ефективності створення електронного навчально-методичного комплексу на платформі Genially як інструменту формування гнучкого, візуально-насиченого, інтерактивного освітнього середовища, що сприяє підвищенню якості фахової передвищої освіти.
Keywords: електронний навчально-методичний комплекс; якість освіти; фахова передвища освіта; electronic educational and methodological complex; quality of education; professional pre-higher education