ФОРМУВАННЯ ОСОБИСТОСТІ МОЛОДШОГО ШКОЛЯРА У ПРОЦЕСІ ФІЗИЧНОГО ВИХОВАННЯ - Сичов, Дмитро; Латиш, Н.; Меденцева, Н. (My University, 2018)
В тезах розглянуто процес фізичної реабілітація та рекреації. Мета роботи дослідити вплив фізичної реабілітації та рекреації на здоров'я дітей дошкільного віку.
Сичов Д. В. Формування особистості молодшого школяра у процесі фізичного виховання / Д. В.Сичов, Н. С. Латиш, Н. О. Меденцева // Проблеми розвитку та самовдосконалення особистості в умовах модернізації педагогічної освіти : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. – Харків : ФОП Петров В. В., 2017. – С. 261-263.
Keywords: фізична реабілітація, рекреація, здоров'я дітей дошкільного віку; physical rehabilitation, recreation, health of preschool children; физическая реабилитация, рекреация, здоровье детей дошкольного возраста