Фізична культура : основи техники і тактики гри у футбол - Суровов, Олексій; Сичов, Дмитро; Аксьонов, Дмитро (My University, 2018)
Методичні настанови укладено відповідно до програмних вимог навчальних дисциплін «Футбол з методикою викладання» та «Підвищення спортивної майстерності» (футбол). У роботі розглянуто питання, що розкривають основи техніки й тактики гри у футбол. Методичні настанови призначені для студентів закладів вищої освіти, спеціальності Середня освіта (Фізична культура), з метою вдосконалення професійної підготовки, та вчителів фізичної культури закладів загальної середньої освіти для проведення модуля «Футбол».
Фізична культура : основи техники і тактики гри у футбол : метод. настанови / уклад. : О. А. Суровов, Д. В. Сичов, Д. В. Аксьонов . – Харків, 2018. – 88 с.
Keywords: Футбол з методикою викладання, Підвищення спортивної майстерності, основи техніки й тактики гри у футбол