Підготовка майбутніх учителів початкової школи до інноваційної педагогічної діяльності в освітньому просторі ЗЗСО. - Макушинська, Ольга (My University, 2020)
Магістерська робота складається з двох розділів. У першій частині, теоретичній, розглянуті теоретичні аспекти підготовки майбутніх учителів початкової школи до інноваційної педагогічної діяльності в освітньому просторі ЗЗСО. У другій частині, дослідницькій, розкривається суть та зміст проведення експерименту, детально описуються практичні етапи впровадження педагогічних умов підготовки майбутніх учителів початкової школи до інноваційної педагогічної діяльності в освітньому просторі ЗЗСО.
Макушинська О. І. Підготовка майбутніх учителів початкової школи до інноваційної педагогічної діяльності в освітньому просторі ЗЗСО : кваліфікаційна робота на здобуття другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 013 Початкова освіта / О. І. Макушинська ; кер. Вероніка Одарченко. – Харків, 2020. – 116 с
Keywords: підготовка майбутніх учителів, інновації, інноваційні технології, інноваційна педагогічна діяльність, педагогічні умови.: training of future teachers, innovations, innovative technologies, innovative pedagogical activity, pedagogical conditions; подготовка будущих учителей, инновации, инновационные технологии, инновационная педагогическая деятельность, педагогические условия.