Аналіз європейського досвіду організації освітнього процесу у ЗВО - Білозерова, Маріанна (My University, 2022)
З метою задоволення потреби в наданні якісних соціальних послуг в освітньому середовищі ЗВО та удосконалення системи професійної підготовки майбутніх соціальних працівників в Україні проаналізовано європейський досвід організації освітнього процесу у ЗВО
Білозерова М. В. Аналіз європейського досвіду організації освітнього процесу у ЗВО / М. В. Білозерова // Підвищення якості національної освіти у контексті викликів сьогодення : матеріали Регіон. наук.-практ. конф. (м. Харків, 26 травня 2022 р.) / за заг. ред. Г. Ф. Пономарьової ; Комунальний заклад «Харківська гуманітарно-педагогічна академія» Харківської обласної ради. – Харків : ФОП Петров В. В., 2022. – С. 23–26.
Keywords: підготовка майбутніх соціальних працівників, соціальні послуги, європейський досвід, організація освітнього процесу