Іноземні інвестиції в Україні: орга-нізаційні форми та наслідки для розвитку промисловості і міської інфраструктури (друга половина ХІХ – початок ХХ ст.) - Хряпін, Едуард (My University, 2021)
Розглядається історія харківської педагогічної освіти 1917–1937 рр. та доля репресованих українських педагогів.
Хряпін Е. О. Іноземні інвестиції в Україні: орга-нізаційні форми та наслідки для розвитку промисловості і міської інфраструктури (друга половина ХІХ – початок ХХ ст.) / Е. О. Хряпін // Дриновський збірник. Том XIV. – Софія – Харків, 2021. – С. 28–37.
Keywords: освіта Харкова, організація освіти, історична освіта, історія освіти; Kharkiv education, organization of education, historical education, history of education