Особливості впровадження STEM-освіти в початковій школі - Конєва, Вікторія; Кузнецова, Оксана (My University, 2023)
STEM-освіта – це спеціалізований освітній напрямок, головний акцент у якому зроблено на вивченні точних та природничих наук, із додаванням потужного інноваційного та технологічного компонентів. Можна сказати, що STEM – це найкраще освітнє рішення для сучасних фахівців у галузі техніки та технологій
Keywords: STEM-освіта; співпраця в команді; критичне мислення; творчі здібності; інформаційно-комунікативні технології; початкова школа; нова українська школа; майбутні вчителі; STEM education; teamwork; critical thinking; creative abilities; information and communication technologies; elementary school; new Ukrainian school; future teachers