Українська мова за професійним спрямуванням: укладання ділових паперів - Петриченко, Лариса; Бабакіна, Оксана; Масло, Ольга; Волкова, Ірина (My University, 2017)
У навчальному посібнику висвітлено теоретичні питання щодо укладання найбільш поширених ділових паперів та подано практичні вправи, що допоможуть ефективному формуванню комунікативної компетентності майбутніх педагогів. Видання допоможе активізувати роботу студентів зі всебічного та глибокого вивчення граматичних, стилістичних, синтаксичних особливостей української мови за професійним спрямуванням. Призначено для студентів вищих навчальних закладів та викладачів.
Українська мова за професійним спрямуванням: укладання ділових паперів : метод. вказівки для студ. вищ. навч. закл. / уклад. : Л. О. Петриченко, О. О. Бабакіна, О. В. Масло, І. В. Волкова; КЗ «Харків. гуманітар.-пед. академія». – Харків, 2017. – 186 с.
Keywords: комунікативна компетентність, діловий стиль, професійні ситуації, документи, нормативне слововживання; communicative competence, business style, professional situations, documents, normative use; коммуникативная компетентность, деловой стиль, профессиональные ситуации, документы, нормативное словоупотребление