ЦИТУВАННЯ ТА ПОСИЛАНЬ В НАУКОВИХ РОБОТАХ - Самойлова, Світлана (My University, 2023)
Науковий процес без цитування – немислимий, головне тільки, щоб запозичення чужих думок здійснювалося за всіма правилами
Keywords: цитування, бібліографічний опис, академічна доброчесність