Технологiї соцiальної роботи з пiдлiтками у дитячих громадських об’єднаннях . - Коваленко, Анастасія (My University, 2020)
Дослідження присвячене особливостям соціалізації підлітків умовах дитячих громадських об'єднань. Проаналізовано діяльність дитячих громадських об'єдна́ннь їх вплив на соціум та соцалізацію підлітків. Визначено основні функції, приципи та специфіку дитячих громадських об'єднань. Досліджено технології соціальної роботи в дитячих громадських обєданнаях, визначено ефективність запропонованих нами форм роботи. Експериментально перевірено ефективність розроблених форм роботи з підлітками та їх включення до соціального життя. Кількісний і якісний аналіз отриманих даних дозволив підтвердити ефективність дитячого громадського об'єднання як одного з інститутів соціалізації підлітків. Результати магістерської роботи можуть бути використані для подальшого вдосконалення теорії та практики вищої освіти.
Коваленко А. О. Технологiї соцiальної роботи з пiдлiтками у дитячих громадських об’єднаннях : кваліфікаційна робота на здобуття другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 231 Соціальна робота / Анастасія Коваленко ; наук. кер. Катерина Волкова. – Харків, 2020. – 148 с.
Keywords: дитячі громадські об'єднання, соціальна робота з підлітками в дитячих громадських об'єдна́ннях