Використання технології «Lapbooking» для розвитку пізнавальної активності майбутніх учителів інформатики в процесі математичної підготовки - Фоменко, Лариса (My University, 2019)
У роботі порушено проблему розвитку пізнавальної активності майбутніх учителів інформатики. Акцентовано увагу на важливості математичної підготовки майбутніх учителів інформатики як важливої складової їх професійної підготовки у ЗВО. Роглянуто питання використання технології «Lapbooking» в процесі математичної підготовки майбутніх учителів інформатики для розвитку їх пізнавальної активності.
Фоменко Л. М. Використання технології «Lapbooking» для розвитку пізнавальної активності майбутніх учителів інформатики в процесі математичної підготовки / Л. М. Фоменко // Молодь, освіта, наука, культура і національна самосвідомість в умовах європейської інтеграції : зб. матеріалів ХХІІ Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Київ, 18 квітня 2019 р.). – Київ : Вид-во Європейського університету, 2019. – С. 189–191.
Keywords: майбутні вчителі інформатики, професійна підготовка, математична підготовка, пізнавальна активність, розвиток, лепбук; future computer science teachers, professional training, mathematical training, cognitive activity, development, lapbook; будущие учителя информатики, профессиональная подготовка, математическая подготовка, познавательная активность, развитие, лепбук