Особливості роботи з мікрофоном як складова виконавської майстерності вокаліста - Плаксіна, Олена; Тищик, Вадим (My University, 2025)
Стаття присвячена комплексному аналізу технічних, виконавських та акустичних аспектів роботи з мікрофонами для вокалістів охоплюючи широкий спектр жанрів – від академічної та естрадної музики до різних вокальних технік.
Keywords: мікрофон; виконавська майстерність вокаліста; голос; microphone; the vocalist's performing skills; voice