НАЙВАЖЛИВІШІ CКЛАДНИКИ ПРОФЕСІЙНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ МАЙБУТНЬОГО ФАХІВЦЯ ПЕДАГОГІЧНОЇ ОСВІТИ - Петриченко, Лариса (My University, 2017)
У статті проаналізовано найважливіші складники професійної компетентності майбутніх учителів, викладачів, вихователів, тобто фахівців педагогічної освіти. Розглянуто складові запропоновані вітчизняними та зарубіжними науковцями. Визначено, що основними складниками професійної компетентності є загально-професійні та психолого-педагогічні компетентності.
Петриченко Л. О. Найважливіші cкладники професійної компетентності майбутнього фахівця педагогічної освіти / Л. О. Петриченко // Наукова діяльність як шлях формування професійних компетентностей майбутнього фахівця : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. «НПК – 2017», м. Суми, 7-8 грудня 2017 р. : у 2-х ч.– Суми : ФОП Цьома СП, 2017. – Ч. 1. – С. 61–62.
Keywords: складники, фахівці педагогічної освіти, професійна компетентність, інтелектуальні вміння, підходи до класифікації інтелектуальних умінь