Домінантні аспекти виховання еліти української нації - Пономарьова, Галина; Харківська, Алла; Петриченко, Лариса; Бабакіна, Оксана; Павлов, Ярослав; Гарбар, Євгеній; Ставицький, Олег; Мірошніченко, Валентина (My University, 2021)
У монографії висвітлено домінантні аспекти виховання еліти української нації. Обґрунтовано теоретичні основи функціонування системи виховної роботи у закладах вищої освіти. Проаналізовано теорію та практику виховання громадянської відповідальності майбутніх офіцерів військових закладів вищої освіти. Визначено теоретичні основи та методику патріотичного виховання майбутніх офіцерів військових закладів вищої освіти.
Домінантні аспекти виховання еліти української нації : колективна монографія / Г. Ф. Пономарьова та інші ; Комун. закл. «Харків. Гуманітар.-пед. акад.» Харків. облради ; Нац. акад. Нац. гвардії України ; Нац. акад. Держ. прикордон. служби України ім. Богдана Хмельницького. – Харків : ФОП Панов А. М., 2021. – 394 с.
Keywords: заклади вищої освіти, патріотичне виховання, майбутні офіцери; institutions of higher education, patriotic education, future officers