Психологічний супровід дітей із затримкою психічного розвитку в умовах дошкільного закладу - Калініна, Тетяна (My University, 2021)
В тезах розглянуто цілеспрямована робота з підготовки дітей із затримкою психічного розвитку до переходу в початкову школу, теоретичні основи психологічного супроводу цих дошкільників. Проаналізовано основні завдання, етапи, принципи психологічного супроводу.
Калініна Т. С. Психологічний супровід дітей із затримкою психічного розвитку в умовах дошкільного закладу / Т. С. Калініна // Актуальні проблеми ортопедагогіки, ортопсихології та реабілітології : матеріали ІV Міжнар. наук.-практ. конференції / за ред. М. Шеремет, А. Шевцова, А. Заплатинської. – Київ : Альянт, 2021. – С. 103–106.
Keywords: діти із затримкою психічного розвитку, психологічний супровід, дошкільники, адаптація, психологічна підтримка; children with mental retardation, psychological support, preschoolers, adaptation, psychological assistance