Використання спеціальних комплексів віртуальної реальності при підготовці фахівців з фітнесу - Школа, Олена; Сорочинська, Марина; Фоменко, Олена (My University, 2023)
В статті розглядається можливість та потенціал використання віртуальної реальності при підготовці майбутніх фахівців з фітнесу. Описано вплив цих технологій на фітнес-тренування у віртуальному середовищі, а також розглянуто переваги та недоліки використання віртуальної реальності під час занять фітнесом.
Школа О. Використання спеціальних комплексів віртуальної реальності при підготовці фахівців з фітнесу / О. Школа, М. Сорочинська, О. Фоменко // Науково-методичні основи використання інформаційних технологій в галузі фізичної культури і спорту: збірник наукових праць. – Харків : ХДАФК, 2023. – Вип. 7. – С. 156–162.
Keywords: віртуальна реальність, фітнес, інноваційні технології, фізичне виховання і спорт, інновація, технологія, комплекси; virtual reality, fitness, innovative technologies, physical education and sports, innovation, technology, complexes.