Використання історичного підходу в становленні поглядів на здоровий спосіб життя - Пироженко, Олександр; Хряпін, Едуард (My University, 2018)
У роботі здійснено аналіз історіографічних досліджень з проблем здоров’я, підтримання якого значною мірою пов’язане із здоровим способом життя; висвітлено рекомендації зафіксовані в письмових джерелах стародавнього Сходу, давніх Греції та Риму
Пироженко О.С. Використання історичного підходу в становленні поглядів на здоровий спосіб життя / О. С. Пироженко , Е. О. Хряпін // Модифікація концепції соціально-педагогічної діяльності та соціальної роботи в Україні у контексті реалізації цілей сталого розвитку суспільства : мат. Всеукр. наук-практ. конф. (м. Харків, 14 грудня 2017 р.). Харків : Петров В.В., 2018 - С. 107-109.
Keywords: здоров’я, здоровий спосіб життя, навички, хвороба, історичні дослідження; health, healthy lifestyle, skills, illness, historical research; здоровье, здоровый образ жизни, навыки, болезнь, исторические исследования