Практична діяльність вчителя музичного мистецтва. Розучування пісенних творів - Школьнік, Серафіма; Данильченко, Людмила; Цуранова, Оксана; Бесшапошникова, Тетяна (My University, 2022)
У навчально-методичному посібнику висвітлені питання професійної підготовки фахівців музично-педагогічного спрямування в закладах передвищої та вищої освіти, зокрема практична діяльність вчителя музичного мистецтва щодо розучування пісенних творів. Представлено авторські розспіванки та методичні рекомендації до кожної пісні програмного репертуару у власному полегшеному перекладенні для фортепіано, що застосовуються в освітньому процесі в закладах загальної середньої освіти. Навчально-методичний посібник призначений для здобувачів передвищої та вищої освіти мистецького напряму спеціальності Середня освіта (Музичне мистецтво), учителів музичного мистецтва ЗЗСО, викладачів музичного мистецтва ЗВО.
Школьнік С. Я. Практична діяльність вчителя музичного мистецтва. Розучування пісенних творів : навч. метод. посіб / С. Я. Школьнік, Л. Т. Данильченко, О. О. Цуранова. Т. В. Бесшапошникова. – Харків : ФОП Панов А. М., 2022. – 140 с.
Keywords: практична діяльність, майбутні вчителі музичного мистецтва, професійна підготовка, музичне виховання, пісенні твори; practice activity, future music art teachers, professional training, music education, song works