Фізичне виховання та фітнес-освіта в умовах війни: трансформація підходів і цифрові рішення для збереження здоров’я здобувачів освіти - Школа , Олена; Пелешенко, Ігор; Макотченко , Ольга (My University, 2025)
Стаття присвячена дослідженню трансформації фізичного виховання та фітнес-освіти в умовах воєнного часу в Україні. Розглядаються виклики, з якими зіштовхнулася освітня система в умовах війни, а також аналізуються цифрові рішення, що допомогли підтримати рухову активність здобувачів освіти під час обмежень. Метою статті є визначення ефективних підходів до фізичного виховання та фітнес-освіти, що відповідають вимогам воєнного часу, і розробка рекомендацій щодо їхнього впровадження в систему освіти.
Keywords: фізичне виховання; фітнес-освіта; цифрові платформи; дистанційне навчання; воєнний час; психофізичне здоров’я; physical education, fitness education, digital platforms, distance learning, wartime, psychophysical health; fitness education; digital platforms; distance learning; wartime; psychophysical health